Otterlei Group overtar
Flåtnes Elektro-Mek AS

Veridian Corporate var rådgivere for Flåtnes Elektro-Mek AS solgt til Otterlei Group AS.

Otterlei Group har inngått avtalt om overtakelse av industribedriften Flåtnes Elektro-Mek AS. Flåtnes Elektro-Mek holder til på Borgeskogen industriområde i Sandefjord kommune. Flåtnes Elektro-Mek AS ble etablert i 1986 og leverer elektromekaniske produkter til en lang rekke norske industrikunder. Otterlei Group planlegger å drive selskapet videre i deres nåværende lokaler.
 
Flåtnes Elektro-Mek AS har frem til nå vært eid av Lars Flåtnes, som fortsatt vil være aktiv i selskapet en tid fremover. Selskapet har i dag 13 ansatte og omsetter for ca. kr 33 millioner.
 
I forbindelse med salget, uttrykker Flåtnes tilfredshet over at det er Otterlei Group AS som kommer inn på eiersiden, og skal være med å videreutvikle selskapet.
Otterlei Group er et privateid investeringsselskap fra Arendal med aktiviteter innen industri og eiendom. Selskapet eier bl.a. industribedriftene Adax, Norac, Norac Badekabiner, Bosvik og Kristiansands Skruefabrikk & Mek Verksted. Otterlei Group er også hovedeier i Arendals Bryggeri. Totalt har Otterlei Group om lag 1.000 ansatte i Norge, Danmark, Litauen og Kina. Konsernet omsatte i 2020 for drøyt kr 1 milliard.

Veridian-corporate-aktuelt-otterleigroup

Veridian Corporate AS

Litt om oss

Veridian Corporate leverer rådgivning innen kjøp & salg av virksomheter, kapitalinnhenting og annen finansiell bistand.

Vår kreativitet, erfaring og metodiske tilnærming skaper merverdi for våre oppdragsgivere. Veridian Corporate tilstreber å ha inngående kunnskap, og et bredt nettverk av relevante aktører innen utvalgte bransjer.

Related Posts